Koeman: 'Vilhena is ongelukkig bij Feyenoord'

Reacties

Hoewel Feyenoord-trainer Fred Rutten het 'onacceptabel' vindt als hij zou worden verkocht, hoopt Ronald Koeman zijn voormalige pupil Tonny Vilhena snel naar Southampton te halen. De enige voorwaarde is het vertrek van Jack Cork bij The Saints.

Koeman: 'Vilhena is ongelukkig bij Feyenoord'

'Als hij gaat, halen we een andere middenvelder. Als hij niet vertrekt, blijft het van onze kant stil', aldus Koeman tijdens de persconferentie. Cork is op weg naar Swansea City, zondag de tegenstander van Southampton in de Premier League.

Koeman bevestigde nog maar eens dat zijn pijlen op Vilhena gericht zijn. 'Ik ben heel erg geïnteresseerd in hem', zei hij over de Feyenoorder. 'Vilhena is ongelukkig bij zijn huidige club en wil meer spelen. Hij wil van club wisselen. Ik ken hem, geloof in zijn kwaliteiten en hij is nog jong.' Vilhena is bij Feyenoord op het tweede plan beland door de komst van Karim El Ahmadi en Jens Toornstra. Hij wil zijn in 2016 aflopende contract daarom niet verlengen. Maar Rutten verklaarde vandaag nog dat hij Vilhena niet kwijt wil.

Koeman wil een heel ander Southampton zien dan afgelopen zondag, toen Crystal Palace met 3-2 te sterk was in het FA Cup-toernooi. 'We verdedigden toen erg slecht. Als we zo blijven verdedigen, winnen we geen wedstrijd meer', vervolgde Koeman. 'Tegen Swansea hoop ik dat we de goede vorm van de wedstrijden daarvoor weer oppakken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.