Koeman versterkt defensie met Caulker

Reacties

Steven Caulker stapt over naar Southampton. De club van manager Ronald Koeman huurt de verdediger voor een seizoen van Queens Park Rangers. In de deal is een optie tot koop opgenomen.

Koeman versterkt defensie met Caulker

Met het vastleggen van de 23-jarige mandekker heeft Koeman zijn defensie eindelijk beter bezet. Na het vertrek van Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) en de zware blessure van Florin Gardos had de Nederlander voor de posities centraal achterin alleen nog de beschikking over Maya Yoshida en José Fonte.

Daar komt Caulker nu bij. De Engelse international (een cap) degradeerde afgelopen seizoen met QPR uit de Premier League en kwam eerder uit namens Cardiff City, Tottenham Hotspur, Swansea City, Bristol City en Yeovil Town.

Wat Koeman betreft, blijft het niet bij de komst van Caulker. 'Er moeten nog wat spelers bij, daar werken we aan. We hebben geen haast, want we weten wie we willen hebben en soms vergt dat tijd.'

Southampton speelt morgenavond in de Europa League thuis tegen Vitesse. Een week later volgt de return in Arnhem. Op 9 augustus staat het eerste competitieduel op het programma. Newcastle United is dan de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.