Koeman verscheurt contract recordaankoop Osvaldo

Reacties

Pablo Daniel Osvaldo hoeft niet terug te keren bij Southampton. De club van manager Ronald Koeman heeft woensdag bekendgemaakt dat het nog twee jaar doorlopende contract van de 29-jarige Italiaan met Argentijnse roots is verscheurd.

Koeman verscheurt contract recordaankoop Osvaldo

Southampton nam Osvaldo in 2013 voor een recordbedrag van ruim vijftien miljoen nog over van AS Roma op verzoek van toenmalig manager Mauricio Pochettino, die bij Espanyol naar tevredenheid had samengewerkt met de excentrieke aanvaller. In het St. Mary's Stadium maakte de veertienvoudige international zich echter al gauw onmogelijk. Zo ging hij op de vuist met José Fonte, tegenwoordig captain van The Saints.

In de winter van 2014 verhuurde Southampton Osvaldo daarom al aan Juventus. Ook na de komst van Koeman hoefde de uit de gratie geraakte recordaankoop niet op eerherstel te rekenen. In de eerste helft van afgelopen seizoen stalde de nummer zeven van Engeland hem bij Internazionale, om hem afgelopen winter vervolgens tijdelijk over te doen aan Boca Juniors, de club uit zijn geboortestad Buenos Aires. Die huurtermijn loopt nu af, waardoor Osvaldo transfervrij is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.