Koeman verbaasd over hoeveelheid kansen Palace

Reacties

Dat Southampton sneuvelde in de strijd om de FA Cup moet volgens manager Ronald Koeman worden toegeschreven aan het beroerde defensieve optreden van zijn ploeg.

Koeman verbaasd over hoeveelheid kansen Palace

'Misschien is het een voordeel dat we geen programma meer in de FA Cup hebben en ons kunnen richten op de Premier League. Maar ik haat verliezen', zei Koeman na de 3-2 nederlaag op eigen veld tegen Crystal Palace.

'Dit verlies kan worden toegeschreven aan ons slechte verdedigen in de eerste helft', refereerde de oud-international aan de fouten die leidden tot drie tegentreffers in de eerste 45 minuten, en waardoor de twee goals van Southampton weinig waard waren.

Koeman verbaasde zich over het optreden van zijn defensie. 'In verdedigend opzicht werkten we niet samen en hadden we niet de gebruikelijke concentratie. Normaal gesproken ligt daar onze kracht. Het is niet normaal dat een ploeg als Crystal Palace, met alle respect want ze speelden goed, zoveel kansen krijgt.'

Het was een dure les. 'We willen elke wedstrijd winnen, maar we kennen ons niveau en weten dat we goed moeten zijn om deze duels te winnen', wees Koeman erop dat Southampton nimmer gas kan terugnemen.

Ook Eljero Elia uitte zijn teleurstelling, via Twitter.
Ook Eljero Elia uitte zijn teleurstelling, via Twitter.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.