Koeman stapt weer op de trein, Sturridge tekent 'contract'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Koeman stapt weer op de trein, Sturridge tekent 'contract'

• Door een ongelukkige uitspraak na zijn overstap naar Valencia is Ronald Koeman voor altijd onlosmakelijk verbonden aan het woord trein. Dat lijkt de huidige succescoach van Southampton zich ook te beseffen, blijkens bovenstaande tweet. Morgen speelt Koeman met Southampton in Londen uit tegen Tottenham Hotspur.

Daniel Sturridge zette deze week zijn handtekening onder een nieuw contract bij Liverpool. De Engelse club begeleidde dat heuglijke feit met een foto van Sturridge die zijn krabbel zet. Heel leuk en aardig hoor, maar wáár zet de spits nou eigenlijk zijn handtekening op?

'Ik hou van Southampton, het was een fantastisch jaar. Ik heb er geweldige herinneringen aan overgehouden.'
• Southampton gaat zondag op bezoek bij Tottenham Hotspur, en dat wordt een pikant duel. De succesvolle manager Mauricio Pochettino stapte afgelopen zomer over van The Saint naar White Hart Lane en treft dus bij zijn oude club, waar nu Ronald Koeman de scepter zwaait. De Argentijn koestert evenwel nog warme gevoelens voor Southampton.

• Het zal weinigen ontgaan zijn dat FIFA15 onlangs is uitgekomen. En dames, dat betekent simpelweg dat je geduld moet hebben met je vriend of man. Hoe sexy de lingerie die je aantrekt ook is.

'Rafael van der Vaart heb ik geen moment gemist. Als ik trainer was en hij zou te zwaar terugkomen van vakantie, zou ik zeggen: Wat heb jij vorig seizoen eigenlijk klaargespeeld? Je hebt ook altijd het idee dat HSV met hem op het veld eigenlijk met een man minder speelt.'
Uli Stein was vroeger keeper van Hamburger SV en haalt in een interview keihard uit naar aanvoerder Van der Vaart. HSV zou beter af zijn zonder onze landgenoot, zo denkt Stein. (NDR)

'Wanneer er acht miljoen betaald wordt voor Pierre-Michel Lasogga, moeten we ons serieus afvragen wat er met het voetbal aan de hand is. Zo'n speler had bij ons vroeger alleen maar het ballennet gedragen. Hij kan niet voetballen.'
• Ook spits Lasogga ontkomt niet aan de kritiek van Stein.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.