Koeman staat voor cruciale fase met The Saints

Reacties

Ronald Koeman spreekt in aanloop naar het competitieduel van zaterdag bij West Bromwich Albion van een cruciale fase in de Premier League. Volgens de manager van Southampton zijn overwinningen op West Bromwich en Crystal Palace noodzakelijk om mee te strijden in de top van Engeland.

Koeman staat voor cruciale fase met The Saints

'We weten dat de komende twee wedstrijden van groot belang zijn als we aan het einde van dit seizoen hoog willen eindigen in de Premier League', zei Koeman tijdens de persconferentie.

Door de 2-0 nederlaag van vorige week zondag verkleinde achtervolger Liverpool de achterstand tot één punt. 'We waren erg teleurgesteld na de wedstrijd tegen Liverpool, zeker omdat ik vind dat we meer hadden verdiend. Maar we moeten verder en dan wil je zo snel mogelijk weer in actie komen en een goed resultaat neerzetten', aldus de Nederlandse oefenmeester.

Ondanks de veertiende plaats van WBA verwacht Koeman een zware wedstrijd. Zeker sinds manager Tony Pulis het stokje begin dit jaar overnam van Alan Irvine. 'De veranderingen die hij heeft aangebracht passen beter bij de spelers. Sinds zijn komst is West Bromwich lastig te verslaan. De ploeg heeft een goede organisatie en kreeg de laatste weken weinig goals tegen', liet Koeman tot slot weten.

The Baggies pakten in de laatste zes competitieduels negen punten. Alleen de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur (0-3) werd verloren onder leiding van manager Pulis. Southampton bezet op dit moment de vijfde plaats in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.