Koeman spendeert miljoenen aan balveroveraar Gueye

Reacties

Idrissa Gueye vervolgt zijn carrière bij Everton. De club uit Liverpool betaalt 8,4 miljoen euro voor de middenvelder, die per direct overkomt van Aston Villa.

Koeman spendeert miljoenen aan balveroveraar Gueye

De 26-jarige Gueye, die bij Everton overigens met de naam Gana op zijn shirt gaat spelen, heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij de club van manager Ronald Koeman. De international van Senegal was vorig seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Aston Villa, dat uit de Premier League degradeerde.

'Idrissa haalt het niveau van onze selectie omhoog en dat is precies wat we willen. Hij was vorig seizoen een van de beste balveroveraars van de Premier League en kan heel goed drukzetten. Ik ben erg blij met zijn komst', reageert Koeman. Gueye zelf is tevens in zijn nopjes. 'Everton is een grote club met veel grote spelers. De manager wilde me bovendien erg graag hebben.'

Gueye speelde slechts een jaar voor Aston Villa, dat hem medio 2015 voor negen miljoen euro overnam van Lille. De degradant lijdt dus een klein verlies op de verdedigende middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.