Koeman niet van slag door vormcrisis Pellè en Tadic

Reacties

Southampton-manager Ronald Koeman heeft zijn vertrouwen uitgesproken in Graziano Pellè en Dusan Tadic, die de laatste weken worstelen met hun vorm.

Koeman niet van slag door vormcrisis Pellè en Tadic

Pellè maakte zijn laatste competitiedoelpunt op 20 december tegen Everton (3-0 winst), terwijl Tadic zelfs niet altijd meer zeker blijkt van een basisplaats. 'Het is normaal dat aanvallers als Pellè en Tadic niet altijd in topvorm zijn. Ik geloof in hun kwaliteiten', meldde Koeman op de clubwebsite.

De Nederlandse manager blikte vooruit op zondag (aftrap 17.15 uur), als Southampton de topper tegen Liverpool speelt. Het duel is extra pikant omdat Liverpool afgelopen zomer Adam Lallana, Dejan Lovren en Rickie Lambert overnam van The Saints. 'Het is Southampton tegen Liverpool, niet Southampton tegen wat spelers die vorig jaar voor ons speelden', reageerde Koeman.

De oefenmeester kreeg in aanloop naar de confrontatie met Liverpool overigens goed nieuws van het blessurefront. 'Ik ben positief gestemd over het herstel van Morgan Schneiderlin en Shane Long, zij zijn zondag waarschijnlijk onderdeel van onze selectie. Het is fijn om na drie maanden weer wat spelers terug te zien keren', meldde Koeman, die nog wel Toby Alderweireld moet missen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.