Koeman met Southampton de sneeuw in

Reacties

Ronald Koeman, manager van Southampton, is woensdag met zijn selectie naar Zwitserland vertrokken. Vanwege een speelronde in het FA Cup-toernooi komt de ploeg anderhalve week niet in actie.

Koeman met Southampton de sneeuw in

'Nu hebben we tien dagen rust, we gaan naar Zwitserland met het hele team, ze hebben deze vrije dagen verdiend', aldus Koeman. Southampton, dat komend weekend geen wedstrijd op het programma heeft staan, kan zich volgens de coach zo op de beste manier voorbereiden op de wedstrijd tegen Chelsea, die volgend weekend gespeeld wordt.

Koeman heeft deze reis ingelast voor de teambuilding. 'We zullen bij elkaar zijn en verschillende activiteiten ondernemen. Dit is goed voor hun hun lichaam.' De spelers zullen niet continu bezig zijn met het elftal maar ook genoeg tijd voor zichzelf krijgen. 'Ze krijgen vrije tijd om te doen wat ze zelf willen, dat zal goed zijn voor de wedstrijd van volgende week zondag.'

Southampton staat momenteel vijfde in de Premier League. Dinsdagavond kwam er, met de 1-0 winst op Crystal Palace, een einde aan de reeks van drie wedstrijden zonder overwinning. Op zondag 15 maart speelt de ploeg van Koeman een uitwedstrijd tegen Chelsea, de huidige nummer één.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.