Koeman in slechte waaier met Everton: 'Ongelooflijk verlies'

Reacties

Na de formidabele seizoenstart zit het Everton van Ronald Koeman in een slechte waaier. Zaterdag ging het Premier League-duel met Burnley verloren, waardoor The Toffees inmiddels al vijf officiële duels zonder zege zijn.

Koeman in slechte waaier met Everton: 'Ongelooflijk verlies'

Koeman omschreef in gesprek met de BBC de verliesbeurt als onnodig. 'Dit doet pijn. Voetbal kan soms heel oneerlijk zijn', zei de manager na de 2-1 nederlaag. 'We deden zoveel dingen goed, we hielden er alleen niets aan over. Ik vond dat we sterk begonnen, maar daarna iets terugvielen.'

Burnley kwam op 1-0 nadat Maarten Stekelenburg een schot van Scott Arfield slechts half keerde en Sam Vokes profiteerde. Na de hervatting drong Everton aan, maakte het via Yannick Bolasie gelijk, maar incasseerde het vlak voor tijd de 2-1 van Arfield.

'We speelden goed in de tweede helft en kwamen terug in de wedstrijd. Na de 1-1 kregen we nog genoeg kansen om te scoren. Het is heel erg teleurstellend dat we zonder punten huiswaarts keren. Het was zo'n wedstrijd waarvan je niet kunt geloven dat je hem hebt verloren.'

Nummer zes Everton vervolgt de Premier League volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen West Ham United. Een week daarna gaat de ploeg van Koeman op bezoek bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.