Koeman dubt nog over opvolger van geschorste Pellè

De schorsing voor Graziano Pellè dwingt Feyenoord-trainer Ronald Koeman ook een nieuwe aanvoerder aan te wijzen. 'Ik ben er nog niet over uit.'

Koeman dubt nog over opvolger van geschorste Pellè

Zonder morren heeft Pellè de straf geaccepteerd voor zijn rode kaart in het duel met Heracles Almelo. Zowel de KNVB-schorsing voor drie duels als de boete van Feyenoord nam hij schuldbewust aan. 'Een boete is voor mij geen probleem. Ik zou er heel veel geld voor over hebben de komende weken toch te kunnen spelen', zegt de Italiaan tegen Voetbal International.

Met de schorsing voor Pellè moet Koeman ook een nieuwe aanvoerder aanwijzen, al dan niet ook voor de periode ná terugkeer van de Italiaan. Jordy Clasie lijkt de aangewezen man aangezien de middenvelder achter de eerder afgezette captain Stefan de Vrij al tweede aanvoerder was.

'Dat klopt, maar ik moet er eerst nog eens goed over nadenken. Ik ben er nog niet over uit', zegt de Feyenoord-trainer. 'Woensdag tegen Hoek zal duidelijk zijn wie bij ons de komende tijd de band zal dragen.'

Lees meer over Feyenoord en de spagaat van Koeman in Voetbal International. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen