Koeman denkt nog steeds aan Europees voetbal

Reacties

Ronald Koeman streeft met Southampton naar minimaal vijf overwinningen in de resterende elf wedstrijden. De trainer wil niet te lang stilstaan bij het sportieve dipje van de club en wil met zijn elftal Europees voetbal halen.

Koeman denkt nog steeds aan Europees voetbal

Southampton, afgezakt naar plek zes in de Premier League, won maar een van zijn laatste drie wedstrijden. En in de laatste vijf duels werd slechts één keer gescoord. 'Het heeft geen zin om terug te kijken op die periode. We staan er nog steeds goed voor', zegt Koeman op de website van de club.

Dinsdagavond (20.45 uur) ontvangt zijn team Crystal Palace. 'We moeten onszelf herpakken. Ik geloof nog steeds dat we met dit materiaal hoog kunnen eindigen op de ranglijst. En ook als dat niet lukt, dan hebben we een geweldig seizoen gehad met een hoop goede wedstrijden.'

Southampton is bezig aan het beste seizoen sinds 1984/85, toen het vijfde werd. In al die jaren werd sindsdien ook maar een keer Europees voetbal gehaald. In 2003 werd de club al in de eerste ronde uit de UEFA Cup gegooid door Steaua Boekarest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.