Koeman denkt aan Clasie én Vilhena voor Southampton

Reacties

Jordy Clasie verhuist komende zomer mogelijk naar Southampton. Manager Ronald Koeman heeft de Feyenoord-middenvelder toegevoegd aan de scoutingslijst van zijn club.

Koeman denkt aan Clasie én Vilhena voor Southampton

'Ik ben gecharmeerd van hem', zegt Koeman woensdag in de nieuwe editie van Voetbal International. 'Hij staat op onze lijst.' Clasie komt concreet in beeld als Southampton komende zomer een middenvelder verkoopt. Koeman werkte tot afgelopen zomer met Clasie bij Feyenoord.

De voormalige trainer van de Rotterdammers sluit niet uit dat hij zich komende zomer weer meldt voor Tonny Vilhena. Southampton probeerde de jeugd-international tijdens de afgelopen transferperiode al over te nemen, maar dat mislukte. Feyenoord negeerde een bod van 2,5 miljoen euro, dat met opties kon oplopen tot bijna vier miljoen euro.

'Ik had het wel aangedurfd met Tonny. Ik ken hem goed en ik weet wat hij kan. Daarbij hebben wij geen linksbenige middenvelders in onze selectie, een type zoals hij kunnen we wel gebruiken', aldus de succesvolle coach, die met Southampton na 24 wedstrijden de derde plaats bezet in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.