KNVB-directeur hoopt op titel Feyenoord: 'Sorry Eindhoven'

Reacties

Gijs de Jong heeft donderdag een opvallende uitspraak gedaan over de titelstrijd in de Eredivisie. De operationeel directeur betaald voetbal van de KNVB hoopt dat Feyenoord dit seizoen kampioen wordt.

KNVB-directeur hoopt op titel Feyenoord: 'Sorry Eindhoven'

De Jong, die naar eigen zeggen als Brabander een hart voor PSV heeft, schrijft in zijn wekelijkse column op de website van de KNVB dat hij zondag tijdens de topper tussen de Eindhovenaren en Feyenoord gaat duimen voor de Rotterdammers.

'Ja, sorry Eindhoven, maar ik meen dat. Die ongelooflijk grote club Feyenoord, komend van zo ver, jaar-in-jaar-uit geploeterd om financieel en ander onheil af te wenden. Eindelijk staat die volksclub weer op de drempel van een landstitel', zo schrijft De Jong.

'Met zo'n enorme achterban is het goed voor het hele voetbal dat Feyenoord kampioen wordt. Als je als nationale topclub al zó lang geen rol van betekenis hebt gespeeld in de titelstrijd, mag het wel weer een keer. Eén keertje.'

Feyenoord verdedigt een voorsprong van acht punten op nummer drie PSV en vijf op naaste belager Ajax. De topper tussen Feyenoord en PSV in De Kuip begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.