KNVB-coach Petersen hoofd jeugdopleiding bij Vitesse

Reacties

Vitesse heeft een nieuwe hoofd jeugdopleiding gevonden. Edwin Petersen (47) komt over van de KNVB en heeft in Arnhem een contract tot medio 2019 getekend.

KNVB-coach Petersen hoofd jeugdopleiding bij Vitesse

Petersen wordt in Arnhem hoofd van de voetbalacademie van Vitesse en volgt Gerry Hamstra op, die na zeven jaar overstapte naar SC Heerenveen. Bij de KNVB was Petersen onder meer trainer van Oranje Onder-16, assistent-trainer van Oranje Onder-19 en manager talentontwikkeling. Voorheen werkte hij onder meer in de jeugdopleiding van PSV en was hij assistent-trainer en hoofd jeugdopleiding bij FC Edmonton uit Canada.

'De club heeft goed voor ogen hoe Vitesse moet spelen en hoe spelers en trainers zich moeten ontwikkelen om bij te dragen aan de resultaten', aldus Petersen. 'Op dat fundament wil ik verder borduren. Daarnaast probeer ik, met mijn ervaring, de veelal jonge jeugdtrainers verder te laten ontwikkelen. Ik heb er zin in om bij deze club, met een duidelijke visie en fantastische faciliteiten, te werken aan een succesvolle toekomst.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.