KNVB zondagmiddag om tafel met Blind

Reacties

Jean-Paul Decossaux gaat zondagmiddag namens de KNVB in gesprek met bondscoach Danny Blind over de verontrustende situatie bij het Nederlands elftal. De interim-directeur van de voetbalbond geeft daags na de 2-0 nederlaag bij Bulgarije aan dat er veel te bespreken is.

KNVB zondagmiddag om tafel met Blind

Vanaf het vliegveld reageerde Decossaux vlak voor vertrek uit Bulgarije op de toegenomen onrust. 'We moeten veel bespreken. Dat is duidelijk. Vanmiddag gaan we praten, verder kan ik daar niets over zeggen nu', aldus de bestuurder.

Ook hij had een korte nacht achter de rug. Decossaux: 'Vannacht is er niet met Blind gesproken, maar ik heb weinig geslapen zoals velen. We moeten goed met elkaar om tafel.'

Door de nederlaag bij Bulgarije is plaatsing voor het WK een loodzware opgave geworden. Na vijf duels staat het Nederlands elftal vierde in Groep A, met een achterstand van drie punten op nummer twee Zweden.

Direct na de nederlaag bij Bulgarije trok Blind zelf zijn positie al in twijfel. De bondscoach stelde onder andere dat hij in de spiegel moest kijken en dat het zo niet verder kan. 'Iedereen mag daarover eigen conclusies trekken', reageerde Decossaux zondagochtend op de houding van Blind na afloop.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.