KNVB vindt nieuwe datum voor afgelast bekerduel

Reacties

De wedstrijd tussen de amateurs van USV Hercules en SC Cambuur wordt komende donderdag afgewerkt, er wordt om 20.00 uur afgetrapt. Het bekerduel in de achtste finale zou oorspronkelijk afgelopen donderdag gespeeld worden, maar het veld was onbespeelbaar.

KNVB vindt nieuwe datum voor afgelast bekerduel
© Pro Shots

Hercules moest voor het bekerduel met Cambuur uitwijken, FC Utrecht stelde Sportpark Zoudenbalch beschikbaar. De eerste veldtest was nog positief, maar enkele uren voor de aftrap werd het veld alsnog afgekeurd door de scheidsrechter. De verplaatsing heeft ook gevolgen voor de Keuken Kampioen Divisie: het duel tussen Cambuur en TOP Oss gaat naar maandag 29 januari (20.00 uur).

Door de verschuiving is Hercules - Cambuur de laatste wedstrijd in de achtste finale van de TOTO KNVB-beker. Een dag ervoor wordt Feyenoord - PSV afgewerkt. Die wedstrijd werd ook al verschoven, omdat PSV deze week nog in actie moest komen in de tweede ronde van het bekertoernooi. De wedstrijd tegen FC Twente werd in december uitgesteld vanwege de hevige regenval.

Zaterdag wordt er geloot voor de kwartfinale van de KNVB-beker, dan zal er dus een bal met Feyenoord/PSV en Hercules/Cambuur in de koker zitten. ADO Den Haag, FC Groningen, AZ, NEC, Fortuna Sittard en Vitesse bereikten eerder al de kwartfinale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.