KNVB: geen onderzoek naar incident met Klaassen

Reacties

Er komt geen onderzoek van de aanklager betaald voetbal naar de actie van Davy Klaassen in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De KNVB heeft desgevraagd aan VI laten weten dat de situatie waarbij de Ajax-aanvoerder Anouar Hadouir in het gezicht raakte tijdens de wedstrijd al beoordeeld is door arbiter Pol van Boekel.

KNVB: geen onderzoek naar incident met Klaassen

Het ging om een moment vlak voor rust. Klaassen zette rond de middenlijn druk op de bal en Hadouir ging naar de grond, waarbij de Excelsior-middenvelder door de rechterarm van de Ajacied in zijn gezicht werd geraakt. Omdat scheidsrechter Van Boekel de situatie heeft beoordeeld, is het onmogelijk dat het incident een staartje krijgt voor de Ajax-aanvoerder.  

Ajax liep op bezoek bij Excelsior flinke schade op in de titelstrijd. Na het 1-1 gelijkspel in Rotterdam heeft de ploeg van trainer Peter Bosz een achterstand van zes punten op koploper Feyenoord. Direct na de interlandperiode wacht De Klassieker. Ajax neemt het op 2 april in eigen huis op tegen de aartsrivaal (aftrap 14.30 uur).

Vilhena
Of Tonny Vilhena er op 2 april bij is, is nog onbekend. De Feyenoord-middenvelder is in afwachting van een eventuele schorsing na zijn elleboogstoot in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De beroepscommissie van de KNVB buigt zich op woensdag 29 maart over de zaak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.