KNVB en hoofdsponsor ING gaan door tot en met 2022

Reacties

De KNVB en ING hebben het lopende sponsorcontract opengebroken en verlengd tot en met 2022. Als hoofdsponsor ondersteunt ING Oranje, het amateurvoetbal, het G-voetbal, het meisjesvoetbal en de Oranje Leeuwinnen.

KNVB en hoofdsponsor ING gaan door tot en met 2022

'De KNVB is blij en trots op de verlenging van het sponsorcontract met ING. Vanaf 1996 is ING een trouwe sponsor gebleken, die Oranje en het Nederlandse amateurvoetbal steunt in goede en minder goede tijden. Het openbreken en het verlengen van het sponsorcontract is een signaal van vertrouwen in de KNVB', aldus Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal van de KNVB. Het oude contract liep tot 2018.

ING - dat nadrukkelijk betrokken wil zijn bij de maatschappij - steunt ook 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland, waarvan 145 als hoofdsponsor. Na afloop van de huidige sponsorperiode (2017) worden ook die contracten met drie jaar verlengd. ING is bovendien voornemens de verbintenissen met de overige 330 subsponsorclubs eveneens te verlengen.

ING is al sinds 1996 sponsor van de KNVB en het Nederlands elftal. Vanaf 2010 is dat als hoofd- en shirtsponsor. Speciale aandacht zal er in de komende periode zijn voor het EK Vrouwenvoetbal van 2017 in Nederland, waarin samen met de KNVB diverse activiteiten ter promotie van het vrouwenvoetbal opgezet zullen worden.

Op de foto: bondscoach Danny Blind en assistent Marco van Basten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.