KNVB countert cadeaus voor Makkelie met Sinterklaasgedicht

Reacties

De KNVB heeft op ludieke wijze gereageerd op de cadeaus die scheidsrechter Danny Makkelie van Vitesse-supporters ontving naar aanleiding van de drie rode kaarten die de arbiter vorig seizoen gaf aan de Arnhemmers in het bekerduel met Heracles Almelo.

KNVB countert cadeaus voor Makkelie met Sinterklaasgedicht

Die beslissingen zaten de aanhang van Vitesse twee weken geleden bij het weerzien met Heracles nog dusdanig dwars dat zij een groot spandoek hadden gemaakt met daarop de tekst: 'Met een verdraaide klok en kaarten zo rood, verdient Makkelie zijn brood.' Omdat de scheidsrechter verzocht het spandoek te laten verwijderen, stuurden de fans het samen met een brief en chocoladegeld naar hem op.

De KNVB kon er de lol wel van inzien en stuurde in ruil daarvoor 500 snoephorloges, drie rode kaarten en een scheidsrechtertenue vergezeld van een Sinterklaasgedicht naar de supportersgroep VIVO (Vitesse Is Van Ons). De vraag is of de Arnhemse fanaten er genoegen mee nemen, want de verloren bekerwedstrijd tegen Heracles (4-1 na verlenging) krijgen ze er niet voor terug. 'Zulke grote cadeaus mag de Sint helaas niet geven van onze bobo's', aldus de KNVB.

Het Sinterklaasgedicht van de KNVB voor de Vitesse-fans. Bron: Omroep Gelderland.
Het Sinterklaasgedicht van de KNVB voor de Vitesse-fans. Bron: Omroep Gelderland.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.