Knol voelt zich niet prettig bij werkwijze Adelaar

Dat Sparta-trainer Frans Adelaar pas kort voor een wedstrijd zijn basiselftal bekendmaakt aan zijn spelers zit Ruud Knol niet lekker. De verdediger, die overigens door de komst van huurling Milano Koenders tot de reservebank dreigt te worden veroordeeld, zou het liefst meer duidelijkheid hebben.

Knol voelt zich niet prettig bij werkwijze Adelaar

'Pas een half uur voordat we aan de warming-up beginnen hoor je of je speelt. Als speler wil ik die duidelijkheid eerder, en ik denk dat iedereen dat wil', sprak Knol zich uit tegenover RTV Rijnmond. 'Maar ja, ik kan dat wel willen. Toch moet ik me neerleggen bij de werkwijze van de trainer. Hij wacht af tot hij de opstelling van de tegenpartij weet, en pas dan doet hij een wedstrijdbespreking.'

Voor het uitduel met NEC van zaterdag is dus ook nog niet duidelijk welke elf Spartanen aan de aftrap zullen verschijnen. De verwachting is echter wel dat juist Knol op de reservebank moet plaatsnemen. De van AZ gehuurde Koenders begint als rechtsback, terwijl de defensie verder wordt gevormd door Ayodele Adeleye, Nick Viergever en Donovan Slijngard.

Bekijk hier al onze video's