Knipoog-Kroaat steunt Srna, Mertens goedgemutst

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Knipoog-Kroaat steunt Srna, Mertens goedgemutst

Knipoog-Kroaat steekt Srna hart onder de riem
Kroatië verwacht dat aanvoerder Darijo Srna vrijdag weer van de partij zal zijn als het land het opneemt tegen Tsjechië. De 34-jarige aanvoerder keerde tijdelijk terug naar zijn eigen land voor de begrafenis van zijn vader. Op Twitter zegt Domagoj Vida, in Nederland beter bekend als de knipoog-Kroaat, dat de hele selectie Srna steunt.

Mertens kan nog lachen
Hoewel België beroerd begon aan het EK en De Rode Duivels door de 2-0 nederlaag tegen Italië nog op nul punten in Groep E staan, is dat voor Dries Mertens geen reden om chagrijnig te zijn. De buitenspeler van Napoli en voormalig aanvaller van onder meer PSV en FC Utrecht nam met naar boven gekrulde mondhoeken de tijd om de vragen van fans te beantwoorden.

@DriesMertens answering questions on our Facebook page earlier today 😉👍 #Euro2016 #TousenFrance

Een foto die is geplaatst door Belgian Red Devils (@belgianreddevils) op

Bale kijkt uit naar clash
Donderdag staat er met Engeland-Wales misschien wel dé kraker in de poulefase op het programma. Gareth Bale, de vedette van Wales, is er helemaal klaar voor.

Skúlason laat zijn spieren losmaken
Na het duel met Portugal (1-1) liet de IJslandse verdediger Ari Skúlason zijn spieren niet door een masseur losmaken, maar door Dorrit Moussaieff. Dat is de vrouw van de IJslandse president Ólafur Ragnar Grímsson.

The First Lady preparing me for the next game🙌🏻🇮🇸 #AS23 #totalfootball

Een foto die is geplaatst door Ari Skúlason (@ariskulason23) op

Alfred Finnbogason schrijft geschiedenis met IJsland
Finnbogason realiseert zich dat hij historie heeft geschreven met IJsland door een punt te pakken tegen Portugal. De oud-spits van SC Heerenveen zegt op zijn Twitter-account: 'Onze mentaliteit is onze realiteit. We hebben gisteren geschiedenis geschreven, en we zijn vastbesloten om het nog een keer te doen'.

Long houdt iedere minuut van zijn vrouw
Shane Long heeft vandaag wat te vieren. De spits van Ierland trouwde precies drie jaar geleden met zijn vriendin Kayleah. Zou hij haar uit eten nemen of blijft het bij een bloemetje?

Geen zitplaats voor Mats Hummels
De Duitsers zijn onderweg met de bus. Helaas is er geen plek voor verdediger Mats Hummels. Dan maar op de grond liggen. Volgende keer beter!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.