Knieklachten dwingen Zomer tot afscheid bij Heracles

Reacties

Ramon Zomer heeft per direct een punt achter zijn spelersloopbaan gezet. Knieproblemen zijn de reden van het plotselinge afscheid van de Heracles Almelo-verdediger.

Knieklachten dwingen Zomer tot afscheid bij Heracles

'Mijn knie is hartstikke slecht, het gaat gewoon niet meer', legt de 33-jarige Zomer uit op de site van zijn club. 'Verschillende behandelingen zijn al niet meer mogelijk, zo slecht is mijn knie er aan toe. Ook in het dagelijks leven voel ik dat het niet goed zit. Als ik ontzettend mijn best doe, zou het wellicht nog een keer mogelijk zijn een wedstrijd te spelen. Maar dat zou een veel te groot risico zijn.'

De verdediger, die afgelopen seizoen zijn contract met een jaar verlengde, viel begin augustus in een Europa League-wedstrijd tegen FC Arouca met een knieblessure uit. Sindsdien kwam de Almeloër niet meer in actie.

Heracles nam de voormalige jeugdinternational na het seizoen 2013/14 over van SC Heerenveen. Zomer doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en heeft ook een verleden bij NEC. De mandekker kwam tot 325 optredens in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.