Kluivert junior wil 'zo snel mogelijk' in De Arena spelen

Reacties

Justin Kluivert heeft zijn krabbel gezet onder zijn eerste profcontract bij Ajax. De zestienjarige zoon van voormalig Ajacied Patrick Kluivert droomt al hardop van een toekomst in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Kluivert junior wil 'zo snel mogelijk' in De Arena spelen

Vader Patrick Kluivert schoot zich als tiener de geschiedenisboeken in door Ajax in Wenen met een puntertje tegen AC Milan (1-0) de Champions League te bezorgen. Zijn oudste zoon, die in mei zeventien wordt, stak de laatste jaren al geregeld zijn neus aan het venster met spectaculaire doelpunten in de Ajax-jeugd. 'Ik heb een goed seizoen gedraaid en mooie doelpunten gemaakt', blikt hij na het ondertekenen van het driejarig contract op de clubsite zelf terug op zijn prestaties.

Justin Kluivert (tweede van links) samen met zijn broers en vader Patrick. Bron: Ajax.nl
Justin Kluivert (tweede van links) samen met zijn broers en vader Patrick. Bron: Ajax.nl

'Daarnaast heb ik al veel met de A1 meegespeeld', vervolgt de B-junior, die als aanvaller meestal vanaf de linkerflank komt. 'Ik speel nu al negen jaar bij Ajax en dit betekent heel veel voor me. Het is een beloning voor alles wat ik tot nu toe heb gedaan. Mijn doel is om volgend jaar basisspeler in de A1 te zijn. Ik wil belangrijk zijn voor het team. Daarna hoop ik snel richting het eerste elftal te gaan. Ik wil in De Arena spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.