Klopp wijst Mexicaanse toenadering van de hand

Reacties

De Mexicaanse bond heeft tevergeefs een poging gewaagd Jürgen Klopp voor zich te winnen. De Duitser wil eerst 'uitrusten' kregen de Midden-Amerikanen te horen.

Klopp wijst Mexicaanse toenadering van de hand

Sinds het ontslag van Miguel Herrera na een handgemeen met een journalist neemt Ricardo Ferretti de honneurs waar. Maar de Mexicaanse bond is nog op zoek naar een definitieve oplossing en daartoe werd contact gezocht met Klopp.

'We hebben navraag gedaan bij zijn vertegenwoordigers, maar die vertelden dat het niet mogelijk was omdat hij nog wilde uitrusten', vertelde bondsbestuurder Guillermo Cantu op de Mexicaanse tv.

Klopp had in de ogen van Cantu perfect gepast in het profiel. In Mexicaanse media circuleren de namen Marcelo Bielsa, Juan Carlos Osorio en Ricardo La Volpe als voornaamste kandidaten voor de vacature.

Klopp richt zich voorlopig niet op een nieuwe uitdaging. De trainer, die afgelopen zomer afscheid nam van Borussia Dortmund, heeft een sabbatical van een jaar ingelast en wil die periode ook niet voortijdig beëindigen. Vanaf komend seizoen wil hij weer ergens op de bank zitten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.