Klopp: 'Valt zwaar over voetbal te praten na blessure Reus'

Reacties

De nieuwe enkelblessure van Marco Reus was het gespreksonderwerp bij Borussia Dortmund. Trainer Jürgen Klopp had moeite het gelijkspel tegen SC Paderborn te analyseren.

Klopp: 'Valt zwaar over voetbal te praten na blessure Reus'

Reus moest na een uur per brancard van het veld na een overtreding van Marvin Bakalorz. Omdat de Duitse international net terug was van een enkelblessure, die hem het WK had gekost, riep dat beeld extra zorgen op.

'Door de blessure van Reus valt het mij zwaar over voetbal te praten', zei Klopp na het 2-2 gelijkspel tegen SC Paderborn. 'Ik heb geen probleem met het gelijkspel hier en enorm respect voor Paderborn. Het was gewoon weer geen goede dag voor mij.'

De eerste berichten uit het ziekenhuis waar Reus is onderzocht, zijn echter positiever. Hoewel een precieze diagnose pas zondag kan worden gesteld, ziet het ernaar uit dat er slechts sprake is van een absentie van enkele weken.

Dader Marvin Bakalorz was schuldbewust. 'Ik ging voor de bal, maar zo moet je er niet ingaan. Dit was te heftig. Ik zal ook zo nog in de kleedkamer mijn excuses aanbieden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.