Klopp na remise tegen Koeman: 'Voetbal is geen sprookje'

Reacties

Manager Jürgen Klopp maant de spelers en achterban van Liverpool tot kalmte. Op het eigen Anfield werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Southampton.

Klopp na remise tegen Koeman: 'Voetbal is geen sprookje'

'Voetbal is geen sprookje. Je ziet dat we goed kunnen voetballen en technisch en fysiek sterk zijn. De spelers werken hard, zijn geconcentreerd en spelen met passie', reageerde Klopp bij de BBC.

De Duitser, die onlangs de ontslagen Brendan Rodgers opvolgde, zag dat zijn ploeg bij de 1-1 van Sadio Mané angstig handelde. 'Die gedachte moet veranderen. Ik hoop dat ik niet de enige ben in het stadion die vindt dat een tegengoal niet het einde van de wereld is. We moeten rustig blijven.'

Koeman
Tot zijn tevredenheid constateerde Ronald Koeman dat zijn Southampton dit seizoen nog altijd een ongeslagen status heeft als het gaat om uitduels in de Premier League. 'We hadden recht op minimaal een punt, maar om eerlijk te zijn was het niet onze beste wedstrijd. Ik ben tevreden over onze reactie na de goal van Benteke', aldus Koeman refererend aan de korte tijd die er na de openingsgoal in de 77ste minuut nog maar was.

De Nederlandse manager ging ook nog in op de druk die op de schouders van Klopp rust. 'Bij clubs als Liverpool heb je altijd een hoger verwachtingspatroon na een trainerswissel. Ik weet uit ervaring dat de druk bij een club als Liverpool altijd hoger is dan bij Southampton.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.