Klopp: 'Ik hoop dat er nu geen bommen meer liggen'

Reacties

Jürgen Klopp verscheen later dan gepland voor zijn perspraatje in aanloop naar de Kohlenpott-derby tegen Schalke 04 vanwege een bom, maar de trainer van Borussia Dortmund was allerminst aangeslagen.

Klopp: 'Ik hoop dat er nu geen bommen meer liggen'

De Duitse oefenmeester begon zijn relaas in ieder geval luchtig. 'Ik hoop dat er nu geen bommen meer liggen', grapte Klopp. De bom uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden bij de vip-tribune en werd rond drie uur in de middag onschadelijk gemaakt.

Daarna lag de focus gewoon weer op het duel met aartsrivaal Schalke 04. Voor Die Borussen, begin 2015 nog hekkensluiter, is het zaak de goede reeks van drie opeenvolgende zeges door te zetten. 'We moeten zorgen dat we stabiliteit tonen en het balbezit omzetten in kansen. Dat moet de doorslag geven tegen Schalke', aldus Klopp.

De trainer van de huidige nummer twaalf van de Bundesliga kent de krachten van Schalke 04, waar Klaas-Jan Huntelaar naar alle waarschijnlijkheid zijn rentree gaat maken. 'Het is een ploeg die weinig ruimte weggeeft en loert op een snelle counter', legt Klopp uit. 'We zullen daar heel scherp op moeten zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.