Klopp: 'Dit seizoen nog niet eens op ons best geweest'

Reacties

Jürgen Klopp proeft het vertrouwen op en rond Anfield, maar meent dat zijn Liverpool nog veel beter kan. De manager neemt geen gas terug voor de League Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van dinsdagavond (aftrap 20.45 uur).

Klopp: 'Dit seizoen nog niet eens op ons best geweest'

Manchester United is de enige ploeg die sinds eind augustus Liverpool van een overwinning heeft kunnen houden. Klopp werd uitgeroepen tot manager van de maand september in de Premier League en heeft dankzij een ijzersterke reeks met zijn elftal de derde plaats ingenomen in de Engelse competitie. 'Het maakt me niet uit wat mensen zeggen. In voetbal is het normaal dat de stemming positief is als het even goed gaat. Ik merk hoe de stemming is. Ik voel het en het is goed, maar het is nog altijd maar oktober en we hebben een lange weg te gaan', aldus de manager maandag tijdens zijn persconferentie.

Klopp legt de lat hoog in zijn eerste volledige seizoen bij The Reds. Meedoen om de prijzen is niet genoeg. 'Het gaat prima, maar ook niet meer dan dat. We moeten beter worden. We zijn dit seizoen nog niet eens op ons best geweest. Tegen Swansea kwamen we in de eerste helft niet in de buurt van ons normale niveau en tegen Burnley en Manchester United was het ook niet goed genoeg.'

Georginio Wijnaldum keert tegen Tottenham mogelijk terug in de basis. De middenvelder stond even aan de kant met een in de interlandperiode opgelopen hamstringblessure en maakte afgelopen zaterdag tegen West Bromwich Albion (2-1 zege) als invaller zijn rentree. 'Ik denk er niet aan wie ik rust moet geven, ik ben bezig met wie ik op moet stellen', zei Klopp.

Liverpool neemt het tweede bekertoernooi van Engeland volgens Klopp uiterst serieus. Vorig jaar werd in de finale verloren van Manchester City. 'Het is een erg interessant toernooi. We willen naar de finale en die nu dan wel winnen natuurlijk. De eindstrijd van vorig seizoen was een mooie ervaring voor ons. Alles was goed, behalve het resultaat.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.