Klopp breekt met Liverpool een lans voor de Europa League

Reacties

Voor Liverpool-manager Jürgen Klopp was de 2-1 overwinning op Girondins Bordeaux, waardoor The Reds zich voor de knock-outfase van de Europa League plaatsten, er eentje met waarde. De Duitse hoofdcoach probeerde zijn enthousiasme over te brengen op de Engelse media.

Klopp breekt met Liverpool een lans voor de Europa League

'Toen ik nog in Duitsland werkte, dacht ik dat de Engelsen de Europa League niet serieus namen, dat ze het geen leuk toernooi vonden', vertelde Klopp na afloop van het duel met Bordeaux (2-1 winst). 'Toen ik hier kwam werken, gaf iedereen me pas echt dat gevoel. Maar ík ben blij dat we ons voor de knock-outfase hebben geplaatst. Ook het team is blij, de club is blij, dus ook jullie mogen blij zijn', hield hij het journaille met een knipoog voor.

Toch was niet iedereen blij na het duel met de Fransen. Er was namelijk ook nog een flinke tegenvaller voor Liverpool. The Reds zagen Daniel Sturridge in de aanloop naar de confrontatie met Bordeaux opnieuw wegvallen met een blessure. De Engelse international kwam dit seizoen slechts drie keer in actie en moet zijn rentree door nieuwe klachten – dit keer wordt hij gehinderd door een voetkwetsuur - opnieuw uitstellen.

'Ik weet niet precies hoelang hij er met deze blessure uit zal liggen', zei Klopp in alle eerlijkheid. 'We kwamen er namelijk pas na de training van de reserves achter en toen was ik bezig met de elf basisspelers. Ik had dus geen tijd om hierover na te denken of te praten, want we zaten kort voor de wedstrijd. Daarom moet ik nu afwachten hoe lang ik hem moet missen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.