Klinische zege houdt Real Madrid in spoor Barcelona

Arjen Robben leverde zijn bijdrage aan de overwinning die Real Madrid in het spoor houdt van Barcelona. Valencia klom naar de vierde plaats.

Klinische zege houdt Real Madrid in spoor Barcelona

Real Madrid-Real Valladolid 2-0Net als Barcelona op zaterdag tegen Recreativo hoefde Real Madrid niet het uiterste te geven om drie punten te pakken. Real Valladolid mocht alleen ruiken aan een verrassing in Santiago Bernabéu. De gasten misten de kansen om de openingstreffer van Raúl teniet te doen. Arjen Robben maakte acht minuten voor het einde op aangeven van invaller Guti een einde aan de illusies van Real Valladolid. Real Madrid bracht door de zege de achterstand op koploper Barcelona terug tot zes punten.

Sporting Gijón-Valencia 2-3Valencia loste Villarreal af op de vierde plaats in de Primera División. Twee keer maakte Sporting Gijón een achterstand goed, maar na de schitterende 3-2 van Juan Mata was de tijd te kort om opnieuw langzij te komen.

Racing Santander-Real Betis Sevilla 2-3José Maria Nogues kende een geslaagd debuut als hoofdtrainer van Real Betis Sevilla. De vervanger van de ontslagen Francisco Chaparro won met 3-2 van middenmoter Racing Santander. De Kameroener Achille Emana was met twee goals de gevierde man bij Betis, dat dankzij de zege wat lucht kreeg in de strijd tegen degradatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen