Klavan bij Liverpool-debuut slachtoffer van tackle Fabregas

Reacties

In het Amerikaanse Pasadena heeft Chelsea in een oefenduel met 1-0 gewonnen van Liverpool. Bij die laatste club debuteerde verdediger Ragnar Klavan en was aanwinst Georginio Wijnaldum nog niet van de partij.

Klavan bij Liverpool-debuut slachtoffer van tackle Fabregas

Klavan werd onlangs door de club van manager Jürgen Klopp overgenomen van FC Augsburg. De voormalige verdediger van AZ en Heracles Almelo schrok ruim een kwartier voor tijd even. Een flinke sliding van Fabregas zorgde voor een grimas op zijn gezicht, maar de Est kon na een blessurebehandeling verder. Voor Fabregas zat het oefenduel erop. Hij kreeg een directe rode kaart in het vriendschappelijke duel, waarin ook nog eens zes gele kaarten vielen te noteren.

Door de rode kaart voor de Spanjaard moest Chelsea in de slotfase met tien man proberen de voorsprong vast te houden. Al in de tiende minuut had Gary Cahill immers met een kopbal uit een corner van Fabregas voor de 1-0 gezorgd. Die marge gaf de ploeg van Conte in The Rose Bowl niet meer weg.

Chelsea vervolgt het vriendschappelijke toernooi, de zogeheten International Champions Cup, zaterdag met een wedstrijd tegen Real Madrid. Liverpool treft een dag later AC Milan.

Bekijk hier al onze video's