Klap in kleedkamer Empoli kost Atalanta-spits vijf duels

Reacties

Germán Denis heeft een schorsing gekregen voor vijf duels. De straf komt een dag nadat de spits van Atalanta Bergamo nota bene in de kleedkamer van Empoli een tegenstander een klap had gegeven.

Klap in kleedkamer Empoli kost Atalanta-spits vijf duels

Het slachtoffer, Lorenzo Tonelli, ontkomt evenmin aan een straf voor zijn aandeel in de ruzie. De bedreigingen van de Empoli-verdediger waren namelijk de aanleiding voor Denis om verhaal te halen na het 2-2 gelijkspel van zondag.

Zowel tijdens als na de wedstrijd kreeg de 33-jarige Denis het aan de stok met de 25-jarige Tonelli, die hem diverse keren met de dood bedreigd zou hebben. Denis, wiens zoontje bij het duel als ballenjongen optrad, bleek daar niet van onder de indruk en bracht na afloop de kleedkamer van Empoli een bezoekje. Daar deelde de Atalanta-aanvoerder voordat anderen konden ingrijpen een klap uit aan Tonelli.

De schorsing komt Atalanta en Denis slecht uit. De spits is met acht goals in 31 duels belangrijk voor de werkgever van Urby Emanuelson, die zondag een kwartiertje mee mocht doen als invaller en de gelijkmaker voorbereidde. Tonelli was op zijn beurt in 25 competitiewedstrijden goed voor vijf goals namens Empoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.