Klaassen: 'Verwacht dat wij gaan winnen van PSV'

Reacties

Davy Klaassen denkt dat Ajax zondag (aftrap 14.30 uur) de topper tegen PSV gaat winnen. De Ajax-aanvoerder hoopt dat zijn ploeg geleerd heeft van de fouten die het vorig seizoen maakte tegen PSV.

Klaassen: 'Verwacht dat wij gaan winnen van PSV'

PSV zette vorig seizoen in de Amsterdam Arena de eerste grote stap richting de landstitel door via vlijmscherpe counters met 3-1 te winnen. 'We hebben het veel over dat duel gehad. We moeten voorkomen dat we in dezelfde val lopen als toen, want dat is precies wat PSV wil', aldus Klaassen op de Ajax-site.

'Ik verwacht een mooie partij voetbal die wij uiteindelijk gaan winnen', voorspelde de 22-jarige middenvelder, die door trainer Frank de Boer zaterdag werd opgenomen in de achttienkoppige wedstrijdselectie voor de Nederlandse topper. Routinier John Heitinga ontbreekt opnieuw.

Klaassen hield lichte klachten over aan het duel met Molde FK (1-1) op donderdag, maar kan gewoon weer aan de bak tegen PSV. 'Het is lekker om na een wedstrijd waarin je niet het beste resultaat hebt behaald, snel weer te spelen. Het is prettig dat het een topwedstrijd is, want dan moet je er gelijk staan', aldus Klaassen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.