Klaassen spits van Ajax in Klassieker, Dijks keert terug

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer treedt in De Klassieker aan met een geheel nieuwe voorhoede ten opzichte van de Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahçe (0-0). Davy Klaassen is de spits en hij wordt vanaf de flanken bediend door Lasse Schöne en Amin Younes.

Klaassen spits van Ajax in Klassieker, Dijks keert terug

Donderdag vormden Anwar El Ghazi, Arek Milik en Viktor Fischer nog de aanval tegen Fenerbahçe. El Ghazi is er tegen Feyenoord vanwege een blessure niet bij, terwijl Milik en Fischer naar de bank verwezen zijn. Klaassen is voor de tweede keer dit seizoen de spits van Ajax, waardoor voor Daley Sinkgraven een plaats vrijkomt op het middenveld.

Achterin is Mitchell Dijks de enige nieuwkomer. De linksback is hersteld van zijn lieskwetsuur en neemt tegen Feyenoord zijn plek in de verdediging weer in. Dit betekent dat Nick Viergever bankzitter is. Ricardo van Rhijn viel op het laatste moment af in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers, die om 14.30 uur aan het uitduel met Feyenoord beginnen.

De opstelling van Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer, Sinkgraven, Gudelj; Schöne, Klaassen, Younes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.