Klaassen fit genoeg voor PSG, Denswil vervangt Ligeon

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft Davy Klaassen opgenomen in de wedstrijdselectie voor de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Paris Saint-Germain. Stefano Denswil keert na zijn schorsing terug ten koste van Ruben Ligeon. Ricardo Kishna ontbreekt nog na zijn rentree bij Jong Ajax.

Klaassen fit genoeg voor PSG, Denswil vervangt Ligeon

Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo bestonden er twijfels over de fysieke staat van Klaassen. De 21-jarige middenvelder moest voortijdig naar de kant met klachten die volgens De Boer tussen kramp en verrekking van een kuitspier in zaten. Maandag stelde Klaassen echter al dat zijn optreden tegen PSG niet in gevaar zou komen.

De van een knieblessure herstelde Kishna zit niet bij de achttien spelers die De Boer selecteerde voor de start van het miljoenenbal. De negentienjarige aanvaller speelde maandagavond 73 minuten mee in de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen Sparta Rotterdam (4-2) en vertelde na afloop juist nog 'klaar te zijn voor woensdag.'

Waar Kishna desondanks ontbreekt, geldt dat ook voor Ligeon. De 22-jarige rechtsback kwam dit seizoen al vier keer in actie voor de hoofdmacht en zat tegen FC Groningen en Heracles telkens op de bank. Tegen PSG moet hij echter plaatsmaken voor Stefano Denswil, die de laatste twee speelronden in de Eredivisie miste door een schorsing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.