Kishna medisch goedgekeurd door Lazio

Reacties

Ricardo Kishna heeft de medische keuring bij Lazio met goed gevolg doorstaan. Voor de aanvaller van Ajax ligt in Rome een meerjarig contract klaar.

Kishna medisch goedgekeurd door Lazio

Kishna (20) vloog zondagavond al naar Rome, waar hij vervolgens uitgebreid onderzocht werd. Die testen brachten geen problemen aan het licht, meldt Lazio. In het bijzijn van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zet Kishna waarschijnlijk later vandaag zijn handtekening onder een contract.

Kishna, die op vijftienjarige leeftijd van ADO Den Haag naar Ajax ging, maakte zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht in januari 2014. Uiteindelijk kwam hij in het seizoen 2013/14 tot acht duels in de hoofdmacht. Vorig seizoen was de aanvaller vijf keer trefzeker in 26 competitieduels. Ajax anticipeerde deze zomer reeds op het vertrek van Kishna door de Duitse jeugdinternational Amin Younes vast te leggen.

In de Voetbal International van deze week, die vanaf morgen in de winkels ligt, spreekt Kishna openlijk over zijn slechte band met Ajax-trainer Frank de Boer. 'Ik kon bij hem niets goed doen', aldus de vleugelspits.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.