Kishna krijgt de kans tegen gewilde Braziliaanse beer

Reacties

Ricardo Kishna mag zich donderdagavond weer eens in de basis laten zien bij Lazio, dat in de Europa League een sportieve crisis probeert te bezweren.

Kishna krijgt de kans tegen gewilde Braziliaanse beer

Doordat Kishna's concurrenten Baldé Keita (geschorst) en Felipe Anderson (geblesseerd) niet inzetbaar zijn, ligt het voor de hand dat trainer Stefano Pioli tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk voor Kishna kiest. De kans dat Wesley Hoedt speelt is eveneens groot; Edson Braafheid is waarschijnlijk reserve. Lazio heeft thuis tegen de Oekraïners aan een punt genoeg om zich van een plek in de volgende ronde te verzekeren.

Dergelijk goed nieuws kan Lazio goed gebruiken, want de Romeinen kennen een zeer tegenvallend seizoen. De Biancocelesti staan in de Serie A in de middenmoot en behaalden slechts één punt uit hun laatste vier competitieduels. Pioli ligt daardoor zwaar onder vuur en op voorspraak van clubeigenaar Claudio Lotito ging de trainer deze week met zijn selectie in ritiro: een besloten trainingskamp om de crisis in de kiem te smoren.

'Het was een beslissing van de club om dat te doen, maar ik sta daar achter', aldus Pioli. 'Ik wil tegen Dnjepr een reactie van mijn spelers zien. Mentaliteit is nu het belangrijkste van allemaal. Als ik naar de statistieken kijk, verdedigend en aanvallend, doen we het zo slecht niet, alleen vallen de resultaten tot nu toe tegen.'

Douglas
Bij Dnjepr staat donderdag een speler op het veld die in het bijzonder gebrand is zich te bewijzen. Douglas, de beresterke verdediger die vorig seizoen een groot aandeel had in de Europa League-finaleplaats van Dnjepr, wordt namelijk sterk in verband gebracht met Lazio. De Romeinen zijn hard op zoek naar defensieve versterking omdat Stefan de Vrij nog maanden uitgeschakeld is en gaan volgens Italiaanse media rondom het duel van donderdagavond alvast in gesprek met Dnjepr over de 25-jarige Douglas.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.