Kishna en Boilesen geloven nog in titelprolongatie Ajax

Reacties

Hoewel Ajax zondag tegen Feyenoord uiterst pover voor de dag kwam en de achterstand op koploper PSV groeide, zien de Ajacieden nog wel kans voor titelprolongatie. Ricardo Kishna en Nicolai Boilesen beschouwen het gat van zes punten met de Eindhovenaren nog niet als onoverbrugbaar.

Kishna en Boilesen geloven nog in titelprolongatie Ajax

'Zes punten is te doen, maar het wordt natuurlijk wel lastig', aldus Kishna op de clubwebsite. 'Ik had hier liever gestaan met de drie punten en nog kort op PSV.' Boilesen sprak woorden van gelijke strekking. 'Natuurlijk zijn we heel teleurgesteld, vooral over de manier van spelen. Maar goed, 0-0 tegen Feyenoord is niet héél slecht, het kan zo zijn dat een punt ook goed blijkt te zijn', aldus de linksback kijkend naar de komende maanden.

Bazoer
Riechedly Bazoer was een van de opvallende namen in de Ajax-basiself. De achttienjarige verdediger annex middenvelder maakte zijn basisdebuut in de Eredivisie als vervanger van Davy Klaassen. 'Davy is een heel belangrijke speler voor ons. Natuurlijk mis je zo iemand dan. Riechedly heeft het daarentegen ook goed gedaan. Daar lag het vandaag niet aan', zo oordeelde Lasse Schöne na afloop over de jongeling.  

Zelf was Bazoer blij met zijn basisplaats, maar teleurgesteld over het spel van de Amsterdammers. ' Ik krijg veel vertrouwen en voel me lekker. Het gaat ook goed op de trainingen, dus ik hoop dat ik meer minuten mag gaan maken', aldus de Ajacied, die zijn entree maakte in een matig Ajax. 'We speelden de eerste minuten goed. Daarna had Feyenoord meer de bal. Dat hoort niet als je Ajax bent en thuis speelt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.