'Kind van de club' Koke tekent megacontract bij Atlético

Reacties

Koke heeft zijn contract bij Atlético Madrid met liefst vijf seizoenen verlengd. De Spaanse middenvelder ligt nu tot 2024 vast bij de club uit Madrid.

'Kind van de club' Koke tekent megacontract bij Atlético

Koke doorliep de jeugdopleiding van Atlético en maakte in 2009 zijn debuut. Sindsdien speelde hij 323 officiële duels voor de Rojiblancos, waarmee hij vier prijzen wist te bemachtigen. Het Spaanse kampioenschap, de Copa del Rey, de Spaanse Super Cup en de Europa League. Met Spanje Onder-21 kroonde hij zich in 2013 tot Europees kampioen.

Onder trainer Diego Simeone is Koke één van de absolute sterkhouders geworden. Zijn sterke spel leidde tot veel interesse vanuit het buitenland, maar Koke maakte er nooit een geheim van het liefst bij 'zijn' Atlético te blijven. Die woorden heeft hij dinsdagmiddag kracht bijgezet door een bijzonder lange verbintenis te tekenen.

Koke voegde liefst vijf jaar toe aan zijn huidige contract en ligt daardoor de komende zeven jaar, tot zijn 32ste, vast in Madrid. 'Atlético is de club van mijn leven en het is een eer om onderdeel van de toekomst te zijn', verklaart Koke zijn keuze op de clubsite. 'Dit is ongelooflijk nieuws. Koke personificeert Atlético', jubelt directeur José Luis Pérez Caminero.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.