Kies het Elftal van de Maand: vijf nominaties voor NEC

De tweede maand van 2013 is bijna ten einde, wat de gelegenheid biedt om weer te stemmen op het Elftal van de Maand. NEC, PSV en FC Utrecht domineren met het aantal nominaties.

Kies het Elftal van de Maand: vijf nominaties voor NEC

Namens NEC werden vijf spelers genomineerd: Rémy Amieux, Ryan Koolwijk, Victor Pálsson, Melvin Platje en Søren Rieks, terwijl ook Alex Pastoor kans maakt om Trainer van de Maand te worden. Ook vijf PSV'ers maken kans op een plek in het Elftal van de Maand maart, maar Dick Advocaat maakte minder indruk dan zijn spelers.

Ook FC Utrecht maakt een goede kans om een speler af te vaardigen aan het beste elftal van februari, aangezien vier spelers een nominatie ontvingen. Daarbij is Jan Wouters een van de beste drie trainers in februari. Ajax en Feyenoord presteerden ook goed, want vier spelers van beide clubs kunnen gekozen worden.

Bezoekers van onze site hebben tot en met vrijdag 12.00 uur de tijd hun Elftal van de Maand samen te stellen. Klik op onderstaande afbeelding om alle nominaties te zien. Voor elke positie nomineert VI.nl drie spelers. Dat zijn degenen met de hoogste gemiddelde rapportcijfers in Voetbal International in de betreffende maand.

Bekijk hier al onze video's