'Kevin in de Champions League, dat maakt me gelukkig'

Reacties

AS Roma verzekerde zich zaterdag middels een 0-1 overwinning op Fiorentina van deelname aan de Champions League. Trainer Rudi Garcia droeg die prestatie op aan Kevin Strootman, die 9 maart een zware knieblessure opliep waarvan hij nog maandenlang moet revalideren.

'Kevin in de Champions League, dat maakt me gelukkig'

'Natuurlijk verdienen alle spelers een enorm compliment voor wat ze hebben gepresteerd', aldus Garcia, die in Florence alweer voor de achtste keer op rij won. 'Maar ik wil de plaatsing voor de Champions League in het bijzonder opdragen aan Kevin. Ik ben er ontzettend gelukkig mee, dat hij er volgend jaar bij is als wij in dat toernooi spelen.'

Met plaatsing voor de Champions League heeft Garcia aan zijn taak voldaan. 'We mogen zelfs nog dromen van de eerste plaats', stelde hij. Het gat tussen Roma en Juventus bedraagt met nog vier duels te spelen acht punten in het voordeel van de Turijners.

'In de kleedkamer wordt nu een feestje gevierd, maar volgende week thuis tegen AC Milan staat dit team er gewoon weer. Dat is wat me het meest tevreden stemt. De mentaliteit van dit elftal is onovertroffen. Niemand verzaakt', vertelde Garcia.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.