Keizer: 'Geen goed moment om in te stappen bij Cambuur'

Reacties

Marcel Keizer heeft zijn eerste training bij SC Cambuur erop zitten. De trainer treft een spelersgroep die de afgelopen zes duels verloor en afdaalde naar de laatste plaats op de ranglijst. 'Het is geen goed moment om in te stappen, maar het is zoals het is', aldus Keizer.

Keizer: 'Geen goed moment om in te stappen bij Cambuur'

Keizer, die overkomt van FC Emmen, werd zaterdag gepresenteerd als de opvolger van Henk de Jong. 'Het beste moment was over een paar jaar geweest als Cambuur met een nieuw stadion nog steeds in de Eredivisie had gespeeld. En dan mooi in juni', vertelt de nieuwe trainer aan Cambuur TV. 'Maar nu is het zoals het is, en dan moet je daar naar handelen. We gaan er alles aan doen.'

Keizer tekende een contract voor tweeënhalf jaar in Leeuwarden en is blij om weer terug te zijn. 'Ik heb hier een aantal jaar gespeeld en ben hier vorig jaar geweest (technisch manager, red.), dus ik ken de mensen en weet dat de organisatie goed is. Dus dan weet je dat het prettig werken wordt', verklaart hij zijn keuze.

De eerste indruk van Keizer over zijn selectie is positief: 'Natuurlijk zitten er minpunten aan de spelersgroep, we staat niet voor niets onderaan, maar ze hebben in ieder geval de juiste intentie om erin te blijven en ze zijn ongelooflijk gretig.' Zaterdag treedt Keizer met Cambuur in Eschede aan tegen FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.