Keeper nog niet wakker, Leeds hoopt op Gladiator

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Keeper nog niet wakker, Leeds hoopt op Gladiator

'Helaas, maar in die korte periode vond ik toch dat ik goed was ingevallen.'
• Tijdens het thuisduel met Sassuolo werd invaller Dries Mertens al na zes minuten met een rode kaart van het veld gestuurd, terwijl hij juist vond dat hij wel lekker bezig was aan de kant van Napoli. (Het Laatste Nieuws)

• Het duel tussen Al-Ahli en Al Ahli in de Aziatische Champions League kende een bizarre start, want binnen een minuut kwamen de bezoekers op voorsprong door een kapitale blunder van Majed Naser. De doelman trapte door een polletje volledig over de bal heen, waarna Osvaldo de score kon openen. Ondanks de valse start hield Al-Ahli nog een punt over aan de wedstrijd: 3-3.

'Diego Costa toont geen enkele emotie na een gemiste kans, terwijl ik emotioneel word.'
• Als het aan de trainers bij Arsenal ligt, gaat Olivier Giroud meer op Diego Costa (Chelsea) lijken. De Fransman baalt dat de Noord-Londense club op zoek lijkt naar een nieuwe aanvaller. 'Als men praat over een nieuwe spits, is dat beledigend. Toch geeft het ook extra motivatie.' (L’Équipe)

• Nadat hij gewisseld werd tijdens het bezoek aan Manchester City kreeg Barcelona-aanvaller Neymar het aan de stok met supporters van de thuisclub. De Braziliaan verliet echter toch nog tevreden het stadion, want door de 2-1 zege deden de Catalanen uitstekende zaken in de achtste finale van de Champions League.

'Als de resultaten niet goed zijn, zeggen mensen dat spelers in de ploeg niet goed presteren. Dat hoort erbij, ik maak me er niet druk om.'
• Voor het thuisduel met Barcelona vertelde Vincent Kompany dat hij klaar was voor de confrontatie met Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez, maar uitgerekend door een fout van de verdediger kwamen de Catalanen dinsdag op voorsprong in het City of Manchester Stadium. Er werd dan ook flink de draak gestoken met de Belg, die daar echter geen enkel probleem mee heeft. (The Guardian)

• Leeds United is op zoek naar een nieuwe eigenaar, aangezien Massimo Cellino al binnen een jaar uitgekeken lijkt op de Championship-club. Dus werd Russell Crowe op Twitter gevraagd om zijn grote liefde over te nemen. De acteur, die in 2001 een Oscar won voor zijn rol in Gladiator, vroeg de rest van zijn volgers of het een goed idee is. Mogelijk kan Maximus de ploeg ook wat vechtlust bijbrengen...

'Robben laat ons er dom uitzien.'
Anthony Ujah is, net als vele anderen, onder de indruk van Arjen Robben. 'Ongelooflijk wat Robben op zijn leeftijd laat zien. Hij laat ons jonge spelers er soms heel dom uitzien met zijn trucs en zijn snelheid', aldus de 24-jarige aanvaller van 1. FC Köln, die komende vrijdag tegenover de topscorer van Bayern München én de Bundesliga staat. (Bild)

Bart Vriends is aanvoerder van Go Ahead Eagles, een kenner wat betreft topografie, maar op het gebied van vrouwen moet de verdediger zijn meerdere erkennen in ploeggenoot Xandro Schenk. Vriends is het spoor bijster, maar volgens Schenk is het de normaalste zaak van de wereld.

• De reis van Anderlecht richting Moskou verliep prima, behalve voor Andy Najar en Gohi-Bi ­Cyriac. Op de luchthaven doken er ­visumproblemen op voor het duo. Cyriac mocht na een kort oponthoud doorlopen van de Russische autoriteiten, maar dat gold niet voor Najar. Anderlecht dacht dat hij als Hondurees geen visum nodig had, maar dat bleek wel het geval. Pas na drie uur wachten mocht ook Najar vertrekken richting het spelershotel, waar de Belgen zich voorbereiden op het Europa League-duel met Dinamo Moskou.

• Wat een heerlijke goal! Dante Rigo schiet de bal namens PSV Onder-17 schitterend binnen tegen AZ Onder-17. De jeugdploeg van PSV was mede dankzij de fraaie treffer van Rigo met 4-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten uit Alkmaar.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.