media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Keeper Mihaylov kan terecht bij Getafe en Hellas Verona

Keeper Mihaylov kan terecht bij Getafe en Hellas Verona

Afgelopen zaterdag was Nikolay Mihaylov in de Grolsch Veste nog toeschouwer tijdens de eerste competitiewedstrijd van FC Twente tegen RKC Waalwijk (0-0), maar deze week lijkt de Bulgaarse doelman zijn gewenste transfer naar het buitenland te krijgen.

Zowel Getafe als Hellas Verona heeft verregaande interesse voor de 25-jarige Bulgaarse doelman, die de afgelopen drie seizoenen eerste keus was onder de lat van Twente. Deze zomer liet hij echter weten te willen vertrekken.

De Italiaanse promovendus en de Spaanse middenmoter geven nu gehoor aan die wens, ook al is er nog geen concreet bod binnengekomen bij Twente. Ook voor de nummer zes van vorig seizoen is een transfer de beste optie vanwege het nog slechts een jaar doorlopende contract van Mihaylov.

De 1,94 meter lange sluitpost kreeg deze zomer daarom alle gelegenheid om een nieuwe werkgever te vinden. Bovendien werd hem te kennen gegeven voor welk bedrag hij Enschede mag verlaten. De verwachting is dat Getafe en Hellas geen moeite hebben om aan die eisen te voldoen.

Eerder deze zomer dekte Twente zich al in voor het vertrek van Mihaylov door FC Volendam-doelman Sonny Stevens aan te trekken. De 21-jarige sluitpost staat door een schouderoperatie echter nog ruim twee maanden aan de kant. Momenteel verdedigt Nick Marsman daardoor het Twentse doel. (Peter Wekking)

Laatste nieuws