Kazim-Richards wil blijven, De Visser brandt Chelsea af

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kazim-Richards wil blijven, De Visser brandt Chelsea af

'Ik voel me fijn hier. Ik hoop dat ik slaag bij Feyenoord'
• Dat zegt Colin Kazim-Richards daags na zijn eerste basisplaats in De Klassieker tegen Ajax (1-0 nederlaag). De 28-jarige huurling van Bursaspor wil graag voor langere tijd bij Feyenoord blijven.

'Ik heb in een halfuur het hele team van Chelsea afgebrand'
Piet de Visser is al jarenlang één van de belangrijkste scouts van Chelsea. De vandaag tachtig geworden voetbalkenner weet nog goed hoe zijn eerste gesprek verliep met eigenaar Roman Abramovich. 'Ik kreeg een uitnodiging voor een gesprek en ik heb toen in een half uur zijn hele team afgebrand. Andere mensen zeiden dat ik niet zo tegen de baas mocht praten. Maar hij vond het prima. Wanneer kun je beginnen, vroeg hij. Nu meteen, zei ik', aldus De Visser.

• Met zijn linkerbeen zorgt Gareth Bale regelmatig voor prachtige doelpunten, maar er zit ook nog weleens een miskleun tussen. Zoals op de training van Real Madrid. In een rondo knalt hij de bal hard in het gezicht van Luka Modric.

• Je hebt slechte uittrappen, héle slechte uittrappen en uittrappen die zó slecht zijn dat je er eigenlijk alleen maar om kunt lachen. Deze is er een in die laatste categorie. Waar is deze keepster van Liverpool nou mee bezig?

'Ik weet dat Manchester United al bijna 200 miljoen euro heeft uitgegeven, maar de komende twee transferperiodes moet de club nog eens vergelijkbare sommen uitgeven. Er moet zeker nog 125 miljoen euro geïnvesteerd worden voordat United aan de titel kan denken. Er zijn sleutelposities in het elftal die niet goed ingevuld zijn, zoals centraal achterin. Centraal op het middenveld moet er ook nog wat gebeuren.'
Phil Neville, voormalig speler van Manchester United en het Engelse elftal, stelt dat er nog geen wonderen verwacht moeten worden van Louis van Gaal. Volgens Neville is de selectie uit balans en totaal niet in staat te wedijveren met bijvoorbeeld Manchester City en Chelsea. (BBC)

Pep Guardiola was in zijn tijd een van de beste middenvelders op aarde, maar blijkt niet meer helemaal scherp. De trainer van Bayern München gaat af als een gieter als hij een potje probeert hoog te houden met zijn spelers.

'De aankondiging van Ferguson om te stoppen kwam bij iedereen als een klap aan, maar bij Robin van Persie in het bijzonder. Je kon gewoon zien dat het hem het meest raakte van alle spelers. Hij speelde pas net een jaar bij United en had aan succes geproefd en wilde nog meer.'
Rio Ferdinand blikt terug op het vertrek van Sir Alex Ferguson bijna anderhalf jaar geleden. Volgens de ex-verdediger van Manchester United, die tegenwoordig voor Queens Park Rangers speelt, had met name Robin van Persie het moeilijk met het afscheid van Fergie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.