Kazim-Richards speelgerechtigd voor EL-duels Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft Colin Kazim-Richards ingeschreven voor de Europa League-wedstrijden tegen Zorya Luhansk, die de komende twee donderdagen op het programma staan. De vraag is alleen nog of de 27-jarige aanvaller ook fit genoeg is om daadwerkelijk zijn eerste minuten te maken voor de Rotterdammers.

Kazim-Richards speelgerechtigd voor EL-duels Feyenoord

Feyenoord had op de UEFA-lijst nog ruimte voor één speler. Omdat er afgelopen week, na het vastleggen van Kazim-Richards, geen aankopen meer bijkwamen is de Engelse Turk ingeschreven voor de play-offs van de Europa League. Ook Bilal Basaçikoglu en Luke Wilkshire, die inmiddels al hun Eredivisiedebuut maakten, zijn speelgerechtigd.

Waar Basaçikoglu en Wilkshire net als tegen SC Heerenveen in aanmerking komen voor een basisplaats tijdens de heenwedstrijd in Kiev, zal dat waarschijnlijk nog niet gelden voor Kazim-Richards. Trainer Fred Rutten verklaarde vorige week nog dat de van Bursaspor gehuurde aanvaller niet fit genoeg was om tegen Heerenveen al minuten te maken. Zijn laatste officiële optreden dateert alweer van februari.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.