Kazim-Richards aast op transfer naar Midden-Oosten

Reacties

Hoewel Feyenoord de optie in het contract van Colin Kazim-Richards (foto) heeft gelicht en de aanvaller nu twee jaar vastligt in De Kuip, onderzoekt de Engelse Turk toch de mogelijkheden voor een transfer. Er is interesse vanuit het Midden-Oosten.

Kazim-Richards aast op transfer naar Midden-Oosten

Kazim-Richards legde de afgelopen weken verschillende contacten met de intentie zijn loopbaan elders voort te zetten. De 28-jarige aanvaller leek lang gelukkig bij Feyenoord, maar voelt dat hij aan de vooravond staat van een moeilijk seizoen, nu de club Dirk Kuijt heeft aangetrokken als aanvalsleider.

Feyenoord zelf staat ook niet onwelwillend tegenover een vertrek van Kazim-Richards. Het zou betekenen dat de club snel geld verdient. Kazim-Richards maakte vorig seizoen de overstap van Bursaspor naar De Kuip. Hij kwam in zijn eerste jaargang niet verder dan elf goals.

Feyenoord behield Kazim-Richards door de optie in zijn contract te lichten. Zodoende hoefde hij niet terug naar Bursaspor, waar hij op een zijspoor was beland. Als bonus mag Feyenoord straks de transfersom incasseren als de aanvaller inderdaad vertrekt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.