Katsikas richt zich met Twente op derby tegen Heracles

Reacties

Giorgos Katsikas ontbreekt zondag bij FC Twente in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Griekse verdediger liep in het verloren duel met ADO Den Haag (1-4) een hamstringblessure op, maar lijkt fit genoeg voor de derby tegen Heracles Almelo van volgende week.

Katsikas richt zich met Twente op derby tegen Heracles

De absentie van Katsikas tegen ADO is een tegenvaller voor de Tukkers, die hem deze zomer aantrokken als vervanger van Andreas Bjelland. In zijn eerste competitieduel, op bezoek bij FC Groningen (1-1), maakte Katsikas meteen indruk in het centrum van de verdediging. Tegen ADO Den Haag schoot het bij de 25-jarige Griek in zijn hamstring.

Katsikas maakte daardoor het einde van deze verloren wedstrijd niet meer mee. Omdat Twente op dat moment al drie keer gewisseld had, eindigden de Tukkers het duel met tien man. De aard van de kwetsuur valt mee, meldt de club nu. 'Het duel met PEC komt voor Giorgos te vroeg. Het ziet er voor hem wel goed uit richting het duel van volgende week met Heracles', gaf trainer Alfred Schreuder vrijdagmiddag aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.