Karsdorp sluit aan bij groepstraining na spoedig herstel

Reacties

Rick Karsdorp is woensdag weer teruggekeerd op de training van Feyenoord. De rechtsback is sneller dan verwacht hersteld van een knieblessure.

Karsdorp sluit aan bij groepstraining na spoedig herstel

Karsdorp liep de kwetsuur op in de wedstrijd tegen Ajax, waardoor hij de duels met Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en FC Utrecht miste. In eerste instantie was de verwachting dat hij dit seizoen niet meer in actie zou komen.

Vorige week werd bekend dat de verdediger zijn contract verlengde tot medio 2021. 'Toen ik uit het ziekenhuis kwam, dachten we dat het klaar zou zijn, einde seizoen. Maar ik hou vertrouwen', zei hij toen. 'Nu maak ik de laatste twee, drie dagen sprongen vooruit. Ik hoop zo snel mogelijk weer met de groep naar buiten te kunnen. Wie weet is dat volgende week al.' Woensdag meldde Feyenoord dat de hoop van Karsdorp is uitgekomen. De back liet op de training alleen de afsluitende partijspellen aan zich voorbij gaan. Ook Miquel Nelom en Bilal Basaçikoglu trainden weer mee met de groep.

Door zijn spoedige herstel kan Karsdorp waarschijnlijk nog een rol spelen in de strijd om het kampioenschap. Met nog wedstrijden tegen Vitesse (uit), Excelsior (uit) en Heracles Almelo (thuis) voor de boeg verdedigt Feyenoord een voorsprong van één punt op achtervolger Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.